2018. augusztus 16., csütörtök

Sütő Enikő: Nem tarthatsz vissza Borítóleleplezés

Eljött hát a borítóleleplezés. Én már nagyon vártam, hogy nektek megmutathassam. De előbb szeretném megköszönni Sütő Enikőnek a lehetőséget és a bizalmat, hogy én ránthatom le a borítókról, azt a bizonyos kendőt.  Azt kell, hogy mondjam gyönyörű lett. Szóval akkor nem is szaporítom a szót. Mert tudom mennyire, várjátok már. 


Elöljáróban hadd adjam át Enikő mondanivalóját a könyvről.

„Az első két rész bővített, úgyhogy abban találhatóak olyan részek, amik újak. Az első két rész lett a korábbi négyből. A 3. rész meg a befejező rész, az teljesen új.”

2018. Ősszel jelenik meg.  

Nem tarthatsz vissza sorozat


Az új borítók Nem tarthatsz vissza sorozathoz


A könyveket itt tudjátok majd megrendelni a Szerző oldalán illetve a Szerző csoportjában, ahol szeretettel várja az olvasókat.

2018. augusztus 15., szerda

Ismerjük meg közelebbről a szerzőket: Sylvia River

Mostanság kissé elhanyagoltam ezt a rovatot, de most elhoztam nektek Sylvia River szerző bemutatkozását. Köszönöm Sylviának, hogy elmeséli, miként kezdte az írói pályát. Jelenleg a Reményhajsza második kötetét olvasom, ami hamarosan lesz véleményem a történetről. De most olvassátok el Sylvia történetét
Először is, köszönöm Áginak a lehetőséget, hogy a blogján is bemutatkozhatok. 


Sylvia River… Hmmm. Mit mondhatnék róla? Azt, hogy a múlt században született, ahogy az irománya kezdőkötete is? Vagy azt, hogy semmi extra, teljesen olyan, mint a szomszéd csaj, akinek családja van, dolgozni jár, háztartásozik, csak az írás kapcsolja ki, az a hobbija? Na, jó, nem hobbi. Inkább mánia. Mi lehet fontos még? Az, hogy állatbarát? Az a történeteiből úgyis kiderül. Írt már verseket, mesét, humoros történeteket, fut egy ingyenes, blogos története, a Pengeélen (Penge), de elsősorban – egyelőre – a Reményhajszát tartja az írásban a fő vonalvezetésnek.

A történet még a múlt évezredben-évszázadban kezdődött, amikor az életem egyik hullámvölgyében tartózkodva, rátaláltam az írásra, mint terápiára. Ebben a segítségemre volt egy álom, amely olyan részletes volt, hogy tényleg csak le kellett írnom. Teleírtam néhány spirálfüzetet – időnként még számomra is olvashatatlanul –, de muszáj volt, mert nem hagyott nyugodni. Ezek a füzetek a mai napig, a szekrényem aljában vannak. Magamnak írtam, nem gondoltam arra, hogy valaha könyv (könyvsorozat) lesz belőle.
Hosszú pihenő következett – évtizednyi.
Amikor ismét elővettem a kéziratot, megmutattam egy kedves barátnak, akinek annyira tetszett, hogy festett hozzá nekem egy képet. Az első kiadás borítóját. Miközben gépre vittem a füzetek tartalmát, a néhol olvashatatlan kézírásom arra sarkallt, hogy ismét elmerüljek a cselekményben, így a történet újraírta önmagát. Amikor befejeztem, hiányzott még valami. Aztán meglett a hiányzó lépcsőfok, méghozzá az epilógus, amely már nem arról szólt, hogy „… boldogan éltek, amíg meg nem haltak…” hanem arról, hogy „… boldogan éltek, amíg hagyták őket. Nem sokáig hagyták.” Igen, függővég. Ahogy az összes folytatásé is. Miután kiderült, hogy sorozat lesz, megalkotódott egy „egyen-borító”, ezzel is jelezve, a történet összetartozik még akkor is, ha külön-külön is érthető és élvezhető.  


Mint mindenki, aki írásra adja a fejét, én is próbálkoztam kiadókkal. A könyvkiadók megkeresésre adott válaszadási hajlandósága nagyrészt olyan arányú, mint az álláshirdetések kapcsán a munkaadóké. Közelít a nullához. Avagy profilidegen, forráshiány van, hozzájárulás  fizetése utána beszélgethetünk, satöbbi. Pályázatokon meglehetősen ritkásan indultam, talán háromszor. Egyszer nyertem, egyszer nem, harmadszor pedig már felkértek, hogy írjak mesét és gyerekverseket, de mire megjelenésre került volna a sor, a kiadó megszűnt.


A kétezres évek elején érkezett meg hazánkba a POD kiadási lehetőség, amelynek segítségével, 2005. november 17-én a kezembe kaptam a Reményhajsza első kötetének, első kiadását. A kiadó javasolta, hogy találjak ki egy írói nevet, így azóta is Sylvia River néven jelennek meg a könyveim. A Szilvia egyébként is a keresztnevem, ráadásul egy szép nagy folyó mellett lakom, igénybe vett talán fél percet is, mire kitaláltam.

A könyvsorozat létrejöttét – rajtam kívül – még két meghatározó ember segítette, az édesanyám és a Borítóalkotó Művészember. Sajnos azonban, ők ketten már csak a felhők széléről figyelik, hogy mihez kezdek a segítségükkel és a bizalmukkal…
A Reményhajszának három, pillanatnyilag is kapható kötete van. A negyedik kéziratban készen van, az ötödiket írom. Egyenként is terjedelmes könyvek, de együtt már a hatmillió leütött karaktert, százhuszonkilenc fejezetet is meghaladták.

Kevesen ismerik, de ezen kevesek közül viszont, igen sokan, nagyon szeretik. Az egyik legmeghatóbb élményem volt, amikor egy esküvői meghívón láttam viszont az első könyvhöz tartozó egyik „dal” néhány sorát. 
Szuper olvasóim vannak, szeretik, várják, engem pedig biztatnak, amit ezúton is hálásan köszönök! Külön köszönet illeti az olvasók köréből kikerült tesztolvasóimat, akik észrevételeikkel segítenek abban, hogy olvasmányos, élvezetes könyvet tudjak kiadni a kezemből. Lányok, ezer hála Nektek!

2018. július vége fordulópont volt, hiszen a harmadik könyv két év kényszerpihenő után ismét megjelent, továbbra is csak papíralapon, magánkiadásban (RH3 első kiadásának megjelenése: 2014. Kapható volt: 2016-ig.).
Köszönhető mindez egy önzetlen, kreatív, segítőkész baráti házaspárnak, hiszen nem csak a harmadik könyv borítója esett át némi fazonigazításon, hanem a sorozat teljes arculata. Készültek promó-képek, könyvtrailerek, (a köteteknek külön-külön, illetve egyben is van trailere), illetve a sorozat facebook oldalának animált borítóképe, a szerzői animált profilkép is az ő munkájuk. Külön kiemelném a sorozathoz készült zenét, amelyet a Reményhajsza I-IV című trailer alatt, teljes egészében meg lehet hallgatni.  
Sophie és Stacey, nélkületek sehol sem tartanék, köszönöm!Neveket nem sorolnék, de a családom, a barátaim, az általam megismert, magyarul író, kortárs szerzők, könyves bloggerek, az IK csapata mind-mind hozzátettek ahhoz, hogy legyen elegendő indok arra, hogy megírhassam ezt a bemutatkozást. 

Az érdeklődőknek, kíváncsiaknak figyelmébe ajánlom a könyvsorozat facebook oldalát RH - Reményhajsza - könyvsorozat, ahol a jegyzetek között bele lehet olvasni – akár négy teljes fejezet erejéig – a könyvbe, illetve a videók között megtalálhatóak a trailerek is.
Megtalálható és elérhető vagyok, várok mindenkit szeretettel a Reményhajsza olvasói és kedvelői közé! Elérhetőségek:


A szerzőnek van saját facebook-os csoportja , ahol szeretettel vár minden kedves olvasót.Magyar Szerzők - avagy LMBTQ témájú könyvek 2.rész

Pár hónappal ezelőtt készítettem egy bejegyzést LMBTQ könyvekről mely Magyar Szerzők - avagy LMBTQ témájú könyvek első részéből lehetett olvasni. . Akkor több mint 1300-an olvasták el a bejegyzést. S akkor úgy gondoltam érdemes ezzel a témával foglalkozni, sőt bemutatni, hogy magyar szerzők is írnak ilyen történeteket.
Második részében Dawn Silver és Becca Prior könyvek kapnak helyett...  Íme a lista, amit később jó magam is szeretném egyszer beszerezni őket. 
Dawn Silver: Fearless 1.  - Szabadon


Tartalom:

Olivia két éve rettegésben él; két éve, mióta belépett egy házasságba, melyre kizárólag a körülmények kényszerítették. Férje megalázza, testileg-lelkileg is csak gyötri, és a fiatal lány úgy érzi, elveszett számára a remény. Aztán egy nap Mitch közli, hogy elutaznak; a cél Colorado, és azon belül a Fearless, mely egyszerre menedék, és egy hely, ahol nem maradnak többé titkok. Kiderül, hogy Mitch nem egészen az, akinek Olivia hitte, és a lánynak is választania kell: a tét a saját szabadsága, és egy új, nem várt szerelem, amely tragédiával is végződhet.

A könyvet itt tudod megvásárolni: 
Becca Prior: Tanitvány 1


Tartalom:
A fikciós történet egy kiemelkedően tehetséges, fiatal egyetemi professzor és azonos nemű tanítványa között kibontakozó, perzselő szenvedélyről szól, sajátos formában. A vonzalom, az önmarcangolás, a beismerés és a beteljesülés fázisait mindkét főszereplő szemszögéből láthatja az olvasó, betekintést nyerve abba, mi játszódik le egy fiatal fiú lelkében, aki ráébred, hiába futott eddig a lányok után, most mégis egy férfi iránt táplál eddig soha nem tapasztalt, olthatatlan vágyat.
A tanítvány tabukat döntöget, kendőzetlenül tárja az olvasó elé a szexuális beteljesülés legintimebb részleteit is, de bebizonyítja, a szerelem azonos neműek között is lehet ugyanolyan elsöprő, mint férfi és nő között. A szerző az elsőkönyves Becca Prior, aki nem megbotránkoztatni, hanem szórakoztatni szeretné olvasóit, és elvinni egy olyan világba, amely ugyan rengeteg embert érdekel, mégis nagyon ritkán merünk beszélni, sőt olvasni is róla.

Becca Prior: Tanitvány 2
Tartalom:
Küzdelem és remény. Néha olyan döntések elé állít az élet, ahol csak vesztes lehetsz. Ha gyáva vagy, elveszíthetsz valakit, aki mindennél többet jelent számodra. Vagy küzdhetsz… Küzdhetsz a világ ellen, a nehezebb utat választva… A harcot egyedül vívod, társad csupán a remény. A remény, ami mindig elkísér, bármit is sodorjon eléd az élet. Bíznod kell és szeretni… Mert élni csak szeretve érdemes. Vannak szerelmek, amik az égben köttetnek, és bármennyire szeretnéd elhitetni magaddal, hogy minden a te döntéseden múlik, az élet megtanít rá, hogy vannak kivételek. Lewis és Harry története folytatódik…
Becca Prior: Tanitvány 3
Tartalom:
Amikor ​azt hiszed, végre tiéd, amire legjobban vágytál, 
rájössz, hogy az embernek mindig vannak új céljai. 
Sosem vagyunk elégedettek. 
Talán ez a legnagyobb hibánk… 
De lehet, hogy ez visz előre, ez inspirál. 
A váratlan események úgy irányítják a sorsodat, 
mintha minden előre eltervezett lett volna, 
csakhogy erre általában utólag jön rá az ember. 
Sosem tudhatod, mit hoz a holnap. 
Lehet, hogy minden, amit abban a percben kudarcként élsz meg, 
afelé visz, hogy valóra váljanak az álmaid. 
De az is lehet, hogy egy döntésed tönkreteszi 
a szépen felépített életed. 
Választásaid meghatározzák a sorsodat, 
és gyakran másokét is. 
Vajon jól döntesz, vagy elbuksz? 
A választ sokszor csak a távolabbi jövő adja meg. 
Harry és Lewis együtt kezdik el a nagybetűs életet, 
örömökkel, nehézségekkel, váratlan találkozásokkal.

Becca Prior: Tanitvány 4
( Befejező kötet)
Tartalom:
Az ellentétek vonzzák egymást. De vajon a szürke hétköznapok harcaiban is tud-e vállvetve küzdeni két teljesen különböző ember?Képesek-e legyőzni a múlt árnyait és saját kétségeiket? A társadalmi elvárások és a mindennapi csaták sűrűjében kitart-e egymás mellett két fiatal, akiknek meg kell vívniuk a belső démonjaikkal is? Vajon képesek-e kompromisszumot kötni, hogy olyannak szerethessék a másikat, amilyennek megismerték, vagy ők is abba a hibába esnek, mint oly sokan: Pont azt változtatják meg egymásban, ami olthatatlan lángra lobbantotta őket. Lewis és Harry története a végéhez közeledik, de még vár rájuk a legnagyobb harc, amit önmagukkal kell megvívniuk.
Becca Priors: Festett testek 2.
Tartalom:
Az ellentétek vonzzák egymást. 
De vajon a szürke hétköznapok harcaiban is tud-e vállvetve küzdeni két teljesen különböző ember? 
Képesek-e legyőzni a múlt árnyait és saját kétségeiket? 
A társadalmi elvárások és a mindennapi csaták sűrűjében kitart-e egymás mellett két fiatal, akiknek meg kell vívniuk a belső démonjaikkal is? 
Vajon képesek-e kompromisszumot kötni, hogy olyannak szerethessék a másikat, amilyennek megismerték, vagy ők is abba a hibába esnek, mint oly sokan: 
Pont azt változtatják meg egymásban, ami olthatatlan lángra lobbantotta őket. 
Lewis és Harry története a végéhez közeledik, de még vár rájuk a legnagyobb harc, amit önmagukkal kell megvívniuk.

Becca Prior: Sorsom Te vagy
Tartalom:
Oliver Bancroft gyűlöli a fogorvosi rendelők szagát. Gyermekkora óta kínozza ez a fóbia. 
Aztán felbukkan Courtney Marshall, az ifjú szájsebész. Kiderül, hogy együtt nevelkedtek egy árvaházban, de elszakadtak egymástól, amikor Olivert örökbe fogadták. Fény derül a gyermekkori traumákra, amiket a fiatalember szándékosan száműzött a gondolataiból. 
A régi emlékek és az új érzések egyszerre robbannak be Oli életébe, pontosan úgy, mint Max, Jessy és Tommy, Court gyerekei, akiket azonnal a szívébe zár. 
Bimbózó kapcsolatuk azonban nehézségekbe ütközik, mert Courtney nem szeretné, ha a gyerekek szembesülnének másságával. 
Mégis, valahol mélyen mindketten tudják, hogy ez a szerelem az égben köttetett. 
Oliver küzd kettejükért, az álmaiért, azért, hogy ők öten boldog család lehessenek. 

Becca Prior: Stockholm-szindróma 
Tartalom:
Mikor ​elrabolják, Brian Hayes pontosan abba az életbe csöppen, amit mindig is szeretett volna elkerülni. Bár apja az alvilág koronázatlan királya, Bry eddig azon volt, hogy ő más emberré váljon, és megfeleljen halott édesanyja egykori elvárásainak. 
Az élet azonban mindig tartogat meglepetéseket, és a leggondosabb számításba is hiba csúszhat. Briannek fel kell idéznie a gyermekkorában tanultakat, ha túl akarja élni a borzalmakat. Arra azonban nem lehet felkészülni, hogy épp akkor éri utol a szerelem, mikor a puszta léte is veszélybe kerül. Pláne arra nem, hogy a fogvatartója lesz a szíve választottja. 
Elrablója, Jake Harris egy jelentéktelen alak, aki az öccse életéért cserébe elvállal egy munkát, de arról fogalma sincs, mibe keveredik. Mikor szembesül a zord valósággal, és rájön, hogy nemcsak a testvére, hanem a saját biztonsága is veszélybe kerül, olyan döntést hoz, amivel mindkettejük életét kockára teszi. Csakhogy nincs választása…

Ez azonban nem csak egy egyszerű krimi. Sokkal inkább az emberi természet sokszínűségéről szól, és arról, hogy a múltbeli események mennyire meghatározzák mostani döntéseinket. 
Brian és Jake szerelme, sorsuk nem várt fordulatai, az őket körülvevő világ történései rengeteg izgalommal és érzelemmel töltik meg az oldalakat. 
Becca Prior már megszokott, szókimondó stílusában, rengeteg erotikával, humorral és akcióval fűszerezett története egy olyan világot mutat be, ahol a rosszfiúk is lehetnek szerethetők. 
Azoknak ajánljuk, akik nyitottak a meleg-erotikára, és szeretik az feszültséggel teli, gyorsan pergő jeleneteket.


Becca Prior könyveit itt tudod megszerezni:
Illetve van Facebookon csoportja, ahol szeretettel vár titeket!

2018. augusztus 12., vasárnap

K. D. Niki: A sors hullámain (Beleolvasó)

Megint hoztam K. D. Niki: A sors hullámain c. könyvből 1. fejezetből egy kis részletet belőle. Legközelebb a 2.fejezetből hozok majd . Addig is jó olvasást.

K.D. Niki: A sors hullámain
Tartalom

Együtt ​lehet élni a múlt árnyaival? Lehet-e egyszer boldog az, akit egész életében keserűség és megvetés vett körül? Mit teszel, ha az égiek összesúgnak a hátad mögött? 
Linett a nagyszüleinél nevelkedik, akik őt okolják a családot ért tragédiákért, ezért kegyetlenül bánnak vele. Egyetlen támasza a szomszéd fiú, Brad, aki mindenben mellette áll, és elválaszthatatlan szövetségese lesz a lánynak, de mégsem ő az, aki igazán boldoggá teheti. 
Egy nap felbukkan Gabe, a nyers és faragatlan fiatalember, és a fejébe veszi, hogy elcsábítja a gyönyörű, de zárkózott Linettet. Kettejük kapcsolata viharosan indul, de hiába küzdenek, végül be kell látniuk, a szerelem magával ragadta őket, bármennyire is tiltakoztak az érzés ellen. 
A sors néha kegyetlen és ott rúg az emberbe, ahol csak tud. Linettet súlyos múltbéli titkok nyomasztják, Gabe pedig külföldre készül, hogy segítsen édesanyján, és ez véget vethet közös jövőjüknek. 

Részlet a könyvből
Szerző engedélyével


– Hagyj békén! – mordultam rá, de ő továbbra is csak mosolygott, aztán egy gyors mozdulattal mellém ült.
– Miért nem játszol velünk?
– Én csak egyedül szeretnék lenni. Olyan nagy kérés ez? – fakadtam ki, és a térdemre hajtottam a fejem.
A kezem és a gyomrom remegett, miközben Brad tovább beszélt. Egyfolytában kérdezősködött, de semmire sem válaszoltam neki, úgy tettem, mintha nem is hallanám őt, mert azt reméltem, hogy egy idő után megunja az egyoldalú beszélgetést, és abbahagyja a faggatózást.
Hirtelen feltámadt a szél, a fák úgy hajlongtak, akár a balerinák, de őt nem zavarta a hideg levegő, egyfolytában csak beszélt, beszélt, megállás nélkül, amivel teljesen kikészített.
Az istenit, hallgattassa már el valaki!
A fatörzsének döntöttem a fejem, és igyekeztem elmerülni a gondolataimban, hogy kizárjam a hangját.
– Unatkozom, beszélgess velem! – kérte gyengéden.
– Nem akarok. Hagyj békén! – emeltem meg a hangom, de nem értem el vele semmit, mert továbbra sem fogta be a száját. Kis idő elteltével felpattant mellőlem, és végre hazaindult.
Lassan, én is visszatértem a házba. Megkérdeztem, segíthetek-e valamiben, de csak egy: „Semmiben, húzz a szobádba!” választ kaptam, aminek rögtön eleget is tettem.
Az egész hetem úgy telt el, hogy a fiú a sarkamban loholt. Minden áldott nap megkeresett a fa mögött, ahol rejtőzködtem és próbált társalogni velem. Egy percre sem tágított, pedig minden adandó alkalommal elutasítottam a közeledését.
***
Gyorsan teltek el a napok.
Igyekeztem helytállni, mindent a legjobban csinálni, kedves lenni, de nagyon nehéz volt ennek a tisztaságmániás családnak – a családomnak – megfelelni. Napközben a házimunka, és az udvar rendbetartása töltötte ki az időmet, de esténként kiültem a fa alá, és akaratlanul is azon elmélkedtem, amit el kellett volna felednem. Éppen kicsordult a könnyem, amikor megjelent mellettem Brad, és egy zsebkendőt nyújtott felém.
– Ne sírj! – nézett rám szánakozó pillantással és próbált a vállaimnál fogva átölelni, de eltoltam magamtól. – Mondd el, mi a baj! – kérte lágy hangon.
– Menj el! Kérlek – nyöszörögtem kétségbeesetten, miközben letöröltem a könnycseppeket az arcomról.
– Hagyd, hogy segítsek! Történt valami? – szinte könyörgött, hogy beszéljek.
– Nem történt semmi – suttogtam.
Felhúzta a szemöldökét, és hevesen rázta a fejét. Kis ideig még ott álldogált, és kitartóan várta, hogy beszéljek, de eszembe sem volt elmondani neki, hogy mi bánt.
– Rendben, akkor szia! – törte meg a némaságot, és bár erre vártam, összerezzentem szomorú hangja hallatán.
– Szia – köszöntem el tőle csendesen, miközben figyeltem lassan távolodó alakját. Pár lépés után visszafordult és keservesen rám pillantott.
– Ha megnyugodtál, és el szeretnéd mondani, miről van szó, rám bármikor számíthatsz – ajánlotta fel. – Most hazamegyek, hagylak pihenni.
– Köszönöm – suttogtam hálásan.
Feltápászkodtam a földről. Szédültem. Annyira fájt a fejem, hogy alig láttam, egyszerűen túl sok volt ez nekem. A kimerültség, a lelki trauma, Brad kedvessége...
A szobámba érve azonnal lefeküdtem. Enyhült a fejfájásom, de a mellkasomat és gyomromat összefacsaró görcs nem akart szűnni. Az volt a legnyomorultabb érzés, hogy nem tudtam kitörölni a mocskot, ami a múltamból kísértett, és beszélni sem tudtam róla senkinek.
Emilyt eltiltották tőlem a nagyszüleink, mert abban a hitben voltak, hogy rossz útra viszem, pedig benne talán meg tudtam volna bízni, és feltárhattam volna előtte azt, ami minden napomat végigkísérte. Azt, ami egy pillanatra sem hagyott nyugodtan lélegezni.

A könyvet itt tudod megvenni: 

Gergely Melinda.: Új életre ébredve II (Beleolvasó)

Sajnos elérkezett az utolsó két részlet Gergely Melinda: Új életre ébredve második kötetéből. Bízom benne, hogy tetszett nektek a részletek. A továbbra is el szeretnétek olvasni akkor a bejegyzés alján, találhatjátok az elérhetőséget a vásárláshoz.


Gergely Melinda: Új életre ébredve II
Tartalom:

 Ahogy ​visszatér az emlékezete, Jázmin mindent hátrahagyva siet vissza kislányához. Semmi mást nem akar, csak elválni kegyetlen férjétől és Debórával együtt új életet kezdeni Krisztián mellett. A terve azonban már érkezésekor meghiúsul, amikor a határnál nem a barátnője, hanem a férje, Miki várja őt. Az első pillanattól kezdve fogságban érzi magát. Még mindig retteg tőle, mégis vele kell mennie, ha ismét látni szeretné a lányát. Miki szokatlan viselkedése, kedves közeledése, kétségbeesett próbálkozásai, amellyel feleségét szeretné visszaszerezni, teljesen összezavarják a lányt. Lelkében kész háború dúl. Ő Jázmin és Izabella egy személyben, mégis úgy érzi, a lénye ketté akar szakadni. Jázmin mindenáron vissza akar térni Krisztiánhoz, aki megtanította őt félelem nélkül szeretni, míg Izabella a férjével maradna, mindent félredobva, a családja érdekében. A döntés nehéz: a szívére, vagy az eszére hallgasson? Már majdnem sikerül elhatározásra jutnia, amikor Krisztián ismét felbukkan az életében, és mindent felforgat.

Részlet a könyvből
Szerző engedélyével


.- fejezte be mosolyogva. Sosem gondolta volna, hogy a férje ilyen szép dolgokat is tud mesélni, csak hogy enyhítse a lánya bánatát. Könnybe lábadt szemekkel gondolt vissza Debóra szavaira. Talán Miki mégsem olyan rossz ember, mint amilyennek tartotta.
     A kislányt láthatóan megnyugtatta az anyja válasza. Sőt kifejezetten büszke lett, hisz miatta hagyta ott a mennyországot, mert annyira szereti, hogy visszatért hozzá. Elégedetten és büszkén ölelte át az édesanyját.
- Mostantól minden másként lesz. Visszajöttem hozzád, és soha nem hagylak többé magadra.- simogatta meg a lánya fejét.
- Odafentről láttál engem? Láttad milyen jó kislány voltam? - kérdezgette izgatottan.- Igaz ezért jöttél vissza?
- Igen kicsikém - mosolygott a nő. "Milyen könnyű álomvilágba ringatni egy gyereket, hogy ne fájjon neki az igazság és ne kelljen szembenéznie ezzel a zord világgal - gondolta magában .- Bárcsak örökké velünk maradnának a gyerekkori mesék, akkor talán még mindig hinnénk a csodákban."
   Gondolataiból ismét Debóra zökkentette ki újabb kérdésekkel:
- Anyuci ugye azt is láttad, hogy nem sírtam olyan sokat és hogy megosztottam a játékaimat a többi gyerekkel az oviban? Már nem is verekedek a többiekkel. Ugye láttad anyuci? Ugye láttad milyen ügyes voltam?
- Igen, kicsikém, mindent láttam,- mosolygott Izabella.
- Tudod apuci szerint, - magyarázta a lány,- hogy ha jó kislány vagyok, akkor minden angyal szeretni fog, köztük te is. A rossz gyerekeket viszont nem szeretik és én azt akartam, hogy szeress...
- Kicsi kislányom,- hatódott meg a nő a szíve legmélyéig,- én mindig is szeretni foglak téged. Te mindig is anyuci kicsi kislánya maradsz akár hány éves is, leszel - ölelte át ismét a lányát.
   Sosem gondolta volna, hogy Miki ilyen jó apának bizonyul a távollétében. Akaratlanul is felsóhajtott. Most először tényleg tanácstalan volt. Miki a kislány apja. Vajon van-e joga ahhoz, hogy elválassza őket. Mit tegyen most?
- Úgy sóhajtozol, mintha valami hatalmas teher nyomná a lelkedet - szólalt meg Miki a hátuk mögül az ajtófélfának támaszkodva.
- Hát te meg mióta állsz itt?- kérdezte meglepetten a nő.
- Elég régóta ahhoz, hogy mindent halljak - mosolygott a férfi.- Remélem nem haragszol, azért amit Debórának mondtam. De azt hittem meghaltál - próbált magyarázkodni.
- Azt hiszem ezek voltak a legszebb szavak, amiket valaha rólam mondtál. Nagyon jó apa vagy- mondta elismerően. - Ha fele olyan jó férj lettél volna, most minden egész másként lenne...- sóhajtott Izabella.
   Miki egy szót sem szólt a felesége szemrehányó megjegyzése ellen, egyszerűen csak sarkon fordult és elment.
    Bianka jelent meg az ajtóban láthatóan nagyon kíváncsi volt arra, hogy mi történt a barátnőjével, amíg távol volt, még Debórát is kiküldte a szobából csak, hogy nyugodtan tudjanak beszélgetni.
- Majd szétvet a kíváncsiság - ült le Izabella mellé az ágyra és megfogta a kezét. - Mondd már mi történt veled az alatt a pár hónap alatt? Miért nem jöttél haza hamarabb?- bombázta a kérdéseivel Bianka.
- Most nincs túl sok kedvem magyarázkodni! - sóhajtott Izabella.
- Ne légy már ilyen!- kérlelte Bianka.- Mindent tudni akarok, töviről-hegyire - és olyan boci szemeket meresztett rá, aminek nem tudott nemet mondani. Így hát elkezdte.
   Neki is épp azt a mesét mondta el, mint Mikinek, csak egy kicsit részletesebben. Persze a Krisztiánhoz fűződő érzéseiről egy szót sem szólt. Nem akarta, hogy erről bárki is tudomást szerezzen.
   Bianka végül elégedetten távozott, bár sejtette, hogy Izabella nem mondta el neki a teljes igazságot és eltitkol előle valamit. De elhatározta, hogy kideríti. Persze semmiképpen nem aznap.
    Már későre járt és még az anyját is haza kellett vinnie mielőtt találkozott az udvarlójával. Így miután megkapta a válaszokat Izabellától, amiket várt, többé már nem volt maradása. Állandóan rágta az anyja fülét, hogy induljanak haza. Ő viszont igencsak húzódozott elmenni mivel arra várt mikor robban végre a bomba, amikor is a menye megkapja méltó büntetését a fiától, azért amit tett.
    Végül, amikor látta, hogy hiába vár, mert egyáltalán nincs rossz hangulat kettejük között, elégedetlenül felállt, hogy indulhatnak.
    Nem sokkal vacsora után Debóra el is aludt, természetesen édesanyja gyöngéden ölelő, mindentől megóvó karjaiban.
   Miki, ahogy elnézte felesége gondoskodását ismételten úrrá lett rajta a bűntudat, amiért olyan kegyetlenül bánt vele, ok nélkül.
     Izabella kiment a konyhába elpakolni az edényeket, amikor Miki hirtelen hátulról átölelte őt. Összerezzent. Ettől félt a legjobban. Mit mondjon most a férjének? Hogy térjen ki előle?
- Kérlek, engedj el - szólalt meg határozottan de a hangja megremegett.
- Miért? A feleségem vagy. Jogomban áll megölelni téged - mondta komolyan a férfi.
- Akkor is engedj el, de azonnal - szólt rá erélyesebben.
- Oh, igen?!- kérdezte csúfondáros hangon Miki. Egy mozdulattal maga felé fordította, szorosan megölelte és szenvedélyesen megcsókolta.
- Azon nyomban eressz el - mondta haragosan és eltaszította magától a férjét.
   Miki hátra lépett és elengedte. Pár pillanatig meg sem szólalt csak meredt rá csalódottan.
    Izabella rémülten vette észre, mit tesz. Ha így folytatja a férfi, hamarosan elveszti majd a türelmét és abból nagy baj lesz.
- Ne haragudj - szólalt meg remegő hangon.- Bocsáss meg, de nekem ez még nem megy. Kérlek, értsd meg. Kérlek!- kérlelte esdeklő tekintettel. Hiába is próbálta a félelmét a férje iránt még nem tudta legyőzni.
- Semmi baj - nyugtatta meg a férfi, látva a félelmét.- Megértelek - suttogta. - Még túl korai a történtek után. Gyere és feküdjünk le már megvetettem az ágyunkat.
- Az ágyunkat?- kérdezte rémülten a nő.
- Miért talán már nem is akarsz egy ágyban aludni a férjeddel?- méltatlankodott Miki.
- Tulajdonképpen - nyelt nagyot Izabella- arra gondoltam, hogy egyelőre Debóra mellett aludnék - mondta, halkan s lesütötte a tekintetét, nem szeretett volna a férje haragtól izzó szemébe nézni.
   Miki egy pillanatra lecsukta a szemét. Nem haragot érzett, sokkal inkább fájdalmat. Egyszerűen nem jött, hogy elhiggye, hogy a felesége így fél tőle. Tudta, ahhoz, hogy megszeresse újra, előbb el kell érnie, hogy többé ne féljen tőle. És úgy érezte ez lesz a legnehezebb.
- Legyen, ahogy akarod - mondta megértően.- De nem fog ez túl sokáig így maradni, majd meglátod - simogatta meg az arcát búcsúzóul mielőtt elment.
    Izabella értetlenül bámult utána. Miki tényleg megváltozott. Harc nélkül feladta. Ez nem rá vall. Mégis örült neki. Tudta, hogy mindig is alul maradt, ha vitáztak, és persze a férje mindig érvényesítette az akaratát és az, hogy ő mit szeretne egyáltalán nem számított neki. De nem akart továbbra is arra a férfira gondolni, aki megkeserítette az életét. Bebújt a lánya mellé az ágyba. Végre mellette lehetett. A szíve telve volt boldogsággal, csak Krisztián hiánya fájt neki egy kicsit.
    Miki álmatlanul forgolódott a hatalmas ágyban, ahol kénytelen volt egyedül aludni. Bár megtalálta a feleségét, mégis távolabb érezte magától, mint valaha.

A könyvet itt tudod megvenni:


Miket is fogok majd olvasni nyár másik felében? Illetve miket ajánlok nektek… II.rész

 Ahogy tegnap írtam, ma folytatom a könyvajánlót, avagy miket szereztem be az elmúlt hetekben. Itt is lesz jelölés (R) recenzió, (V) vásároltam. Bízom benne, hogy nem csak nekem jönnek be a könyvek, hanem nektek is. Szóval mutatom is, miket szereztem be.


Pergel Zsolt: Keserédes (V)Tartalom:

Ildit, a szinte még gyereklányt, különös események és a benne ébredő nő kíváncsisága hajtja a saját szexualitásának megtapasztalása felé. Szinte egyszerre toppan életébe a történetet elmesélő titokzatos, középkorú férfi, valamint Dreskó úr, a gazdag, és gátlástalan üzletember, aki az éjszakai élet egyik meghatározó alakja. 
A lányt útkeresése hamar az erotika sötét oldala felé sodorja, ahol nem csak különös tapasztalatokat szerez, de saját múltjával és démonaival is szembe kell nézzen. Az események hatására Ildi vakmerő játékba kezd, és csak reméli, hogy az út végén vár rá a mindent elsöprő szerelem is. 
Pergel Zsoltnak – a népszerű Gyönyör-trilógia szerzőjének –, szenvedéllyel és erotikával fűtött új regénye, ismét szembe helyezi szereplőit a társadalom elvárt normáival.


Borsa Brown: Arab szeretője (R)
(Az Arab 2.) Tartalom:
 Érzelmes ​és sokkoló.
Történet egy nem mindennapi szerelemről egy szaúdi herceg és egy magyar nő között.
Csillának nincs egyszerű élete. Egyetemista, de az élet száz felől osztogatja neki a pofonokat. Alkoholista édesapja, és rákos édesanyja mellett azzal is szembe kell néznie, miként változik az öccse a drog hatására egy egészen más emberré. Egy tolmácsmunka alkalmával összehozza a sors egy szaúdi férfivel, aki felforgatja az életét.
Az Arab szeretője című regény Az Arab párhuzamaként a másik oldalról, a nő szemszögéből mutatja be egy szerelem kibontakozását, egy különleges kapcsolatot a két különböző kultúrából érkező ember között, egy fiatal lány felnőtté válásának történetét.
Borsa Brown egyedi, szókimondó, ugyanakkor érzelmes és szenvedélyes, erotikában bővelkedő írásai nem véletlenül váltak az olvasók kedvenceivé. A két regény szépen egészíti ki egymást, egészen más érzéseket adva át az olvasónak, miközben egymástól függetlenül, külön-külön is megállják a helyüket.

Anne L. Green: Viharos érzelmek (V)Tartalom:

Szenvedély ​nélkül lehet élni, de vajon érdemes? 
Jason Scott az FBI kommandós alakulatának tagjaként élte nem éppen hétköznapi életét. Egy napon azonban, egy balul elsült akció után, minden a darabjaira hullik körülötte. Létezésének új értelmet keresve elvállalja egy befolyásos szenátor lányának védelmét, ám hamar rá kell döbbennie, hogy nem kell a csatatérre lépnie, hogy kemény küzdelmeket éljen át. 
A szépséges és lázadó Nina legfőbb szórakozása testőrei megleckéztetése. Mindennapi csatározásaik ellenére mindketten érzik, hogy lassan feltámad bennük az egymás iránti fékezhetetlen vágy, míg végül a lány egyszer csak meglátja a felszín alatt rejtőző valódi Jasont, és ráébred, hogy ő sokkal több mint egy testőr. 
Heves ellenállásuk dacára hatalmába keríti őket a szerelem. A sors azonban újra és újra próbára teszi őket: támadások, ármányok, sötét titkok kereszttüzében rá kell ébredniük: a szerelemben nincs megalkuvás.


Sylvia River: Reményhajsza III. (V)Tartalom:


A Kenderson-házaspár és kedves barátaik – immár szokásosnak nevezhetően – ismét beletenyerelnek az eseményekbe, ráadásul azoknak is a kellős közepébe. A történet előző kötetének végén főhőseink vonásai kisimulnak, hiszen zűrzavaros kapcsolataik, életük rendeződni látszik, és végre ismét első számú szerelmükkel, a zenével foglalkozhatnak. Ez azonban most sem tart örökké… Néhány, többedszer is elszalasztott rosszfiú, illetve a magánéleti problémák ok-okozati összefüggései ismételten kényszerű különélést generálnak a házastársak között, ami lassan-lassan csak felveti a kérdést: miért pedálozik ennyire ellenük az Univerzum? A vész mindenfelől erőteljesen közelít; drogkereskedők, terroristák, börtöntöltelékek, bérgyilkosok képében; de a sértett női hiúság és a bosszú is nagy szerepet játszik abban, hogy felpörögjenek az események.


Gabriella Eld:
Ikercsavar Krónikák (V)
Emlékek Jordan számára 1.
Jordan Norris senki. 
Iskolába jár, kosarazik és szeretne végre barátnőt szerezni magának. Átlagos. Egészen addig, amíg be nem toppan az életébe egy keménykalapos idegen, akit bár sohasem látott azelőtt, haza akarja vinni. Utazás veszi kezdetét egy letűnt világba, tele ismeretlenül is ismerős arcokkal, hogy Jordan visszakapja az emlékeit és újra egy készülő háború élére állhasson, mint kilencvenkilenc évvel ezelőtt. Eljött az ideje, hogy elfeledje eddigi életét és megvédje mindazokat, akik régen fontosak voltak a számára. A rideg herceget, a bánatos fiút, az ezerarcú lányt, a félvér fenevadat, a vágott nyelvű zongoristát, a viharszívű angyalt, no meg a rejtélyes idegent, aki mindennél jobban szereti őt a világon. 
De mindez elég nehéz feladat tekintve, ha nincsenek emlékeid.
Remények Jordan számára 2,

Jordan Norris minden. 
A világ lángokban áll, a barátai rabságban nyomorodnak, az egyetlen élő rokonát pedig a kegyetlen kínzómester tartja a markában. Az emberek, akik annyi éven át védték és imádták őt, most szenvednek és nem maradt senki más, akitől segítséget kérhetne, csak a síkurak. Vízbe kell fulladnia, hogy lássa a Víz magatehetetlen úrnőjét, átkelni a semmi földjén, hogy segítséget kérhessen a vakmerő Tűztől és le kell győznie mindközül a legrosszabbat is. A Levegő királya megfoghatatlan, érinthetetlen és különösen ravasz; esze ágában sincs segíteni. Jordannek nemcsak a saját démonaival és a pánok királyával kell megküzdenie, de maga mellé kell állítania az elemeket is, hogy sikerrel járjon. Csakhogy az ideje rohamosan fogy.Érzések Jordan számára 3.

Jordan Norris halott. 
Fél emberi évvel a háború után már-már úgy tűnik, hogy végre minden visszaállt a régi kerékvágásba, amikor egy elveszettnek hitt halhatatlan feltűnik a semmiből, és a halál ellenszerének legendáját hozza magával. 
Eljött az ideje, hogy segítsenek visszaszerezni Jordannek azt, amit elveszített. Most utoljára. 
De a helyzet sokkalta rémesebb, mint, amilyennek első pillanatban tűnik; a rejtélyes Herceg, akinek a komédiájába belecsöppentek nem ismer kegyelmet. Elveszi az erejüket, eltörli a világok határát és egy beteg játékra kényszeríti őket, ahol nincsenek többé barátok, csak ellenségek. Miközben Jordan és társai a rég halottnak hitt szeretteikért küzdenek eme iszonyatos cirkuszban, egy zongoristának, valahol világokkal messzebb egy sokkalta nehezebb ellenféllel; a saját érzéseivel, egy vérszomjas tanácstaggal és egy átkozott trónbitorlóval is meg kell küzdenie.
Ella Steel: Sors-Döntő
Bővített (R)


Tartalom:

Evan Keller egy feltörekvő rockbanda tagja, akinek meghiúsulni látszanak az álmai. 
A teher, ami a vállát nyomja már túl sok neki. Segítséget kell kérnie, de ezt nem teheti meg nyíltan, mert az csak tovább rontana a helyzeten. Vajon megtalálja a megfelelő embert? 
Haley Benett egy elszánt, makacs, fiatal nő, aki bizonyítani akarja leendő hivatása iránti elkötelezettségét. 
Egy hétköznapi történet, egy nem hétköznapi szerelemről. Egy kapcsolat, ami már az első személyes találkozó előtt elmélyül. 
Két szív és egy nagy szerelem. 
Vajon az egymás iránt érzett szerelmük elég erős ahhoz, hogy legyőzze az élet által eléjük sodort akadályokat? Megismerhetjük félelmeiket, küzdelmüket, kitartásukat és egymásba vetett bizalmukat. 
Ebben a történetben bármi megtörténhet, hisz a sorsunkról mi magunk döntünk.
Abby Winter: A múlt fogságában (V)


Tartalom:

Vivien nem akart mást, csak új életet kezdeni egy új városban, és túllépni a múlt fájdalmain. Napközben egy lakberendező vállalkozást vezet, éjszaka pedig férfiakat csavar az ujja köré. Alapszabály, hogy mindegyikkel csak egy éjszakát tölt el, hiszen érzelmeknek nincs helye az életében. 
Daniel egy jól menő cég vezérigazgatójaként mindent megkapott az élettől, amit csak lehetett. Gazdag, támogató családot, hatalmat, pénzt és nőket. 
Egy nem várt találkozás, egy szenvedélyes éjszaka és minden megváltozik. 
Mi történik, ha ez az éjszaka mindkettőjük életében fontosabb lesz, mint azt gondolták? 
Vajon Vivien ki tud lépni a múlt fogságából? 
Mi lesz, ha a fájdalmas emlékek újra a felszínre törnek? Ha váratlanul visszatér a múltja? Meg tudnak birkózni a titokkal, ami napvilágra kerül? 
Csalódás, szenvedély, szerelem egy történetben.


Abby Winter –Emy Dust: Csapdában csalt szerelem (V)

Tartalom:


Alice ​Taylor egy kisvárosban született, ahonnan Los Angelesbe költözik, hogy saját életét élje, hátrahagyva a szüleit és régi kapcsolatát. Az új barátnője fejébe veszi, hogy társat talál Alicenak. A sokadik rosszul elsült randi után, Alice egyik estebajba keveredik. Félelmei miatt zsarolás áldozata lesz. Az egész élete a feje tetejére áll. Kénytelen hazudni és leplezni mindenki előtt, hogy zsarolója belekényszeríti az éjszakai életbe, ahol idegen férfiaknak kell vetkőznie. Nagy kihívást jelent az eddigi visszahúzódó lánynak helytállni, hogy elkerülje az őt fenyegető börtönt. Van esélye megszabadulni zsarolójától, aki minden egyes lépését figyeli? Vagy ki tud tervelni valamit, hogy visszanyerje szabadságát? Mégis a legnagyobb problémát a zsarolója iránt fellobbant érzelmek okozzák Alicenak. 
Egy váratlan fordulat talán mindent megváltoztat kettőjük között, amitől Alice újra reményt kap a nyugodt és boldog életre. Vagy egy ismeretlen mindent felborít, letaszítva Alice zsarolóját is, mert magának akarja a lányt a saját sötét világában? Le tudják küzdeni együtt a felbukkant problémát? Mihez kezd Alice a legnagyobb titokkal, amit csak a zsarolója tud? Megannyi titok,szenvedély és hazugság egy történetben, aminek csak úgy vethetsz véget, ha elolvasod.

Folytatás hamarosan...

A könyveket szerző oldalán megtalálhatóak illetve a könyvesboltokban lehet megvenni.